Count ==> 0128097


■-Laserpen kopen online
++ Laserpen      (レベル1入門者)…1回   

Ik heb een paar sterke laserpennen van 500mW. Ik breng dat vandaag terug. Ik heb er alle vertrouwen in, maar na dit juweeltje geprobeerd te hebben, denk ik hier niet aan. Terwijl ik de laser op de POI-score bedoelde, telde ik het dradenkruis op het midden op vanaf het doel en nam ik ook contact op met dit goed. Dat had meer tijd nodig om het wapen uit de zak te halen en ook ingepakt in vergelijking hiermee tot nul uit te voeren. Deze 500mW groene laserpen is ook ZEER nuttig voor het leren om de verhoging te compenseren die geboren is bij nabije pogingen. Je moet moeiteloos op de krant klimmen met een paar pogingen en ook munitie bezitten die hierboven is achtergelaten. Ik zou dit product inderdaad 5 beroemdheden leveren ... voor één probleem.

Dat kan gemakkelijk de behuizing ingesloten opnemen. Net als verschillende andere individuen die reacties achterlieten, bezat ik ook het probleem samen met het verkrijgen van de laser. Je moet regelmatig een aantal sferen in het assortiment richten in de krant, evenals persoonlijk bijstellen op basis van je groepen. Dit is tot op zekere hoogte helemaal niet haalbaar bij VIJFTIG of zelfs 100 achtertuinen die een klein stukje rode stip maken in een krant, rechtzetten met je richtpunt en ook anticiperen op je rond om regelmatig te beginnen aan het opwaartse oog.

Met dit stukje gereedschap kon ik alleen precies vinden hoe ver ik was geweest. Reken niet op wonderen en LEES de richtlijnen ook niet. Toen ik de container plaatste en ook de schroef losliet, drukte die de rode laser zeer moeilijk in en stopte ook deze recht in de geweerloop. Bij zonsondergang was dat geweldig voor 100 achtertuinen. Ik kan onjuist zijn omdat dit mijn allereerste acquisitie was. Ik heb gepresteerd om een ​​gloednieuwe verzameling van elektrische batterijen te krijgen. Wanneer u dit nogmaals wilt gebruiken, maakt u de limiet los, haalt u het notitieblok tevoorschijn, plaatst u de batterij in de juiste techniek en ook de bingo die begint.

Ik ga binnenkort de correcties van de rode laserpen proberen bij mijn lokale variëteit en zal ook zo snel mogelijk alle details over dit artikel aanbieden. Schakel de activiteit niet in om direct in deze gereedschapspot in de geboorteplaats te knallen en de schroef geleidelijk af te ronden om de laser op locatie te houden. Bij montage samen met twee batterijen, werd dit genivelleerd.

レーザー
..2018/ 8/27 00:08:10(月) [13288]


▼返信フォームです▼
お名前
メールアドレス
ホームページ       
メッセージ
文字色 ランダム
アイコン    アイコン一覧
sage ※レスをした記事をトップに移動させない場合にチェック
パスワード     投稿パスワード 8823を入力
拡張子はhtmに変更して下さい。

No. Pass

mkakikomitai2 Ver0.73 Tacky'sRoom